Kuvia

Möllin maastot 2011
22.10.2011Faaraokoira Honey, 5 v.

Möllin maastot -tapahtuma päätti perinteiseen tapaan maastokilpailukauden. Tässä VINTYT ry:n järjestämässä leikkimielisessä tilaisuudessa on aina tosi mukavaa ja kaikki koirat pääsevät jahtaamaan viehettä. Koiria osallistui tänä vuonna satakunta.


Silkkivinttikoira Oona

Tapahtuman viralliset tulokset ovat nähtävissä tuomarien nettisivulta.Whippet Katla, 18 kk ja vauhtia yli 50 km/h

Otin noin 4200 kuvaa, ja sain mielestäni kuvattua kaikki lähdöt. Päivä oli ensialkuun pimeä ja sateinen, sitten vain pimeä. Lopulta paistoi hetken aurinkokin, mutta kovin alhaalta ja se itse asiassa huononsi kuvanlaatua. Sitten oli taas pimeää...

Olen yrittänyt päätellä koirien nimiä ohjelman perusteella. Mutta koska sateinen keli sai osan kilpailijoista jäämään kotiin ja paikalle saapuneetkin juoksivat välillä vähän missä järjestyksessä sattui, on välillä ollut hankalaa selvittää kuka kukin on. Päivitän mielelläni näille sivuille koirien nimiä, jos semmoisia saan tietooni.


Koiranomistajat ovat usein ilahtuneita kun saavat juoksukuvia huntuistaan joten laitan nämäkin otokseni jakoon.

Kuvat eivät maksa mitään kun ovat digitaalisia, mutta niiden mukana tulee käyttöehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Käyttöehdoissa mm. sanotaan, että kuvat ovat minun intellektuaalista omaisuuttani, eikä sinulla ole oikeutta julkaista niitä internetissä tai painotuotteissa ilman että annan siihen luvan. Olen hyvin tarkka tästä, ja toivon että ymmärrät tämän asian olevan minulle tärkeä.

Saadaksesi kuvat lähetä minulle sähköpostia ejuhola@sci.fi ja kerro koirasi rotu ja mahdollisuuksien mukaan jotain tuntomerkkejä ja lähtö jossa se juoksi niin katson, kuinka monta kuvaa minulla siitä on. Kuvien koko on 300-600 kiloa kappale ja tyypillisestä lähdöstä on kolme-viisikymmentä kuvaa, eli sähköpostilaatikossasi olisi hyvä olla tilaa.

Olen tietoinen siitä, että minulla on edelleenkin toimittamatta koko joukko vuoden 2006- 2011 kuvia ihmisille jotka ovat niitä pyytäneet. Yritän (edelleenkin) tsempata tämän asian kanssa.Sloughi Sade

Lisää kuvasivuja:
Kaksi
Kolme
Neljä
Viisi
Kuusi
Seitsemän
Kahdeksan
Yhdeksän
Kymmenen
Yksitoista
Kaksitoista
Kolmetoista
Neljätoista
Viisitoista
Kuusitoista
Seitsemäntoista
Kahdeksantoista
Yhdeksäntoista
Kaksikymmentä
Kaksikymmentäyksi
Kaksikymmentäkaksi

Kuvieni käyttöehdot
Takaisin pääsivulle